01.
|
Assam Riffle was established in ? Ans : 1835 |
02.
|
Indian Air Force was established in ? Ans : 1932 |
03.
|
Indian Navy was established in ? Ans : 1934 |
04.
|
Central Reserved Police Force (C.R.P.F) was established in ? Ans : 1939 |
05.
|
Home Guard was established in ? Ans : 1962 |
06.
|
Territorial army was established in ? Ans : 1949 |
07.
|
Into Tibetan Police (I.T.B.P) was established in ? Ans : 1962 |
08.
|
CBI was formed in ? Ans : 1963 |
09.
|
National Cadet Corps (N.C.C) was established in ? Ans : 1948 July 15 |
10.
|
S.S.B was established in ? Ans : 1963 |
11.
|
Sashastra Seema Bal was established in ? Ans : 1963 |
12.
|
Border Security Force (B.S.F) was established in ? Ans : 1965 |
13.
|
Research & Analysis Wing (R.A.W) started in ? Ans : 1968 |
14.
|
Coast Guard was established in w ? Ans : 1978 |
15.
|
Central Industrial Security Force (C.I.S.F) was established in ? Ans : 1983 |
Monday, 16 July 2012
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
0 comments:
Post a Comment