01.
|
Birth place of Shatkala Govinda Marar ? Ans : Ramamangalam |
02.
|
Birth place of Sree Sankaracharya ? Ans : Kalady – 788 |
03.
|
Birth place of Ezhuthachan ? Ans : Thunchanparambu – Thirur – Malappuram (1495 - 1575) |
04.
|
Birth place of Raja Ravi Varma ? Ans : Kilimanur Palace – Thiruvananthapuram (1848 – 1906) |
05.
|
Birth place of Sree Narayana Guru ? Ans : Chembazhanti – Thiruvananthapuram – ( 1856 August 20) |
06.
|
Birth place of Pattam.A.Thanupilla ? Ans : Thiruvananthapuram (1885 July 15) |
07.
|
Birth place of K.Kelappan ? Ans : Mudadi – Payyoli (1890 September 9) |
08.
|
Birth place of G.Madhavan Nair ? Ans : Neyyttinkara - Thiruvananthapuram' |
09.
|
Birth place of Kumaranasan ? Ans : Kayikkara – Thonnakkal - Thiruvananthapuram |
10.
|
Birth place of Chattambi Swami ? Ans : Kannanmoola - Thiruvananthapuram |
11.
|
Birth place of Kunchan Nambiar ? Ans : Killikurussi |
12.
|
Birth place of E.M.S.Namboothirippadu ? Ans : Perunthalmanna (1908 June 14) |
13.
|
Birth place of A.K.Gopalan ? Ans : Mavila – Kannur (1902 July) |
14.
|
Birth place of R.Sankar ? Ans : Kuzhikkalidavaka – Kottarakkara – Kollam (1909 April 9) |
15.
|
Birth place of C.Achuthamenon ? Ans : Puthukkadu – Trissur (1913 January 13) |
16.
|
Birth place of K.Karunakaran ? Ans : Chirakkal – Kannur (1918 July 5) |
17.
|
Birth place of E.K.Nayanar ? Ans : Kalyassery – Kannur (1919 December 9) |
18.
|
Birth place of V.S.Achuthanathan ? Ans : Punnapra – Alappuzha (1923 October 20) |
19.
|
Birth place of P.K.Vasudevan Nair ? Ans : Kidanjoor – Kottayam (1926 March 2) |
20.
|
Birth place of C.H.Muhammed Koya ? Ans : Atholy – Kozhikode (1927 July 15) |
Tuesday, 3 April 2012
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
0 comments:
Post a Comment