01.
|
Founder of “Face Book” ? Ans : Mark Zukenberg |
02.
|
The founder of The” Red Cross” is ? Ans : Henri Dunant |
03.
|
The founder of The ”Scout” ? Ans : Baden Powell |
04.
|
Founder of Intel Corporation ? Ans : Golden.E.Moor and Robert Noise |
05.
|
Founder of Wiki Leaks ? Ans : Julian Asanjes |
06.
|
Founder of Ethernet ? Ans : Robert Metcalf |
07.
|
Founder of Free Open Source Operating System ? Ans : Richard Stallman |
08.
|
Founder of Microsoft ? Ans : Bill Gates |
09.
|
Founder of Wikipedia ? Ans : Jimmy Wales |
10.
|
Founder of Guinness Book ? Ans : Maqunther Brothers |
11.
|
Founder of Horse Polo ? Ans : Richard .E. Markedly |
12.
|
Founder of Basketball ? Ans : James Nesmith |
Friday, 27 April 2012
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
0 comments:
Post a Comment