01.
|
Father of Indian Cricket ? Ans : Renjith Sighji |
02.
|
Father of Electricity ? Ans : Michael Faraday |
03.
|
Father of Biology ? Ans : Aristotle |
04.
|
Father of Gem Theory ? Ans : Louis Pasteur |
05.
|
Father Chemotherapy ? Ans : Pole Aright |
06.
|
Father of Anatomy ? Ans : Andree Vesalius |
07.
|
Father of LED ? Ans : Nick Holon yak |
08.
|
Father of Computer Science ? Ans : Allen Turing |
09.
|
Father of Personal Computer ? Ans : Hendy Edward Roberts |
10.
|
Father of Super Computer ? Ans : Samuel Crow |
11.
|
Father of World Wide Web ? Ans : Tim Berners-Lee |
12.
|
Father of Literary Hindi ? Ans : Bhartendu Harischandra |
13.
|
Father of Video Game ? Ans : Ralph Bayar |
14.
|
Father of Modern Psychology ? Ans : Sigmund Froid |
15.
|
Father of Gene Therapy ? Ans : Anderson |
Friday, 27 April 2012
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
0 comments:
Post a Comment