01.
|
The creator of “Mickey Mouse” ? Ans : Walt Disney |
02.
|
The creator of “Scooby Doo” ? Ans : Iwao Taka Moto |
03.
|
The creator of “Harry Porter” ? Ans : J.K.Rowling |
04.
|
The fractional character James Bond was created by ? Ans : Ian Fleming |
05.
|
The famous investigator character Sherlock Homes was created by ? Ans : Author Donna Koyal |
06.
|
The creator of "Count of Montecito" ? Ans : Alexander Duma |
07.
|
The creator of "Dracula" ? Ans : Brome Stocker |
08.
|
The creator of "Oliver Twist" ? Ans : Charles Dickens |
09.
|
The creator of "Mougly" ? Ans : Rudyard Clipping |
10.
|
The creator of "Frankenstein" ? Ans : Mary Shelly |
Friday, 27 April 2012
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
0 comments:
Post a Comment