01. |
Alexander the Great found which city in Egypt ? Ans : Alexandria |
02. |
Capital of Cameroon ? Ans : Yaounde |
03. |
Dhivehi is the official language of ? Ans : Maldives |
04. |
In which country "Kiwi" found ? Ans : New Zealand |
05. |
In which country "Yak" found ? Ans : Tibet |
06. |
Knesset is the parliament of ? Ans : Israel |
07. |
La Marseillaise is the national anthem of ? Ans : France |
08. |
Land of canals and hat is known as ? Ans : Panama |
09. |
Mawtini is the national anthem of ? Ans : Iraq |
10. |
The house of Lords and house of commons are the two houses of which parliament ? Ans : British |
11. |
The largest user of robot is ? Ans : Japan |
12. |
The Mount Everest is in which country ? Ans : Nepal |
13. |
What is the name of the continent where the Sahara desert is ? Ans : Africa |
14. |
Which is knows as country of Copper ? Ans : Zambia |
15. |
Which is the highest town in the world ? Ans : Wenchuan in Tibet |
16. |
Which is the largest city of Brazil ? Ans : Sao Paulo |
17. |
Which is the largest gulf in the world ? Ans : Gulf of Mexico |
18. |
Which is the lowest mountain range in the world ? Ans : Buena Bhaile |
19. |
Which state in Australia is an island in itself ? Ans : Tasmania |
20. |
World's largest producer of natural gas ? Ans : Russia |
Wednesday, 1 August 2012
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
0 comments:
Post a Comment