01.
|
The National Development Council was set up in which year ? Ans : August 6, 1952 |
02.
|
Which government introduced the concept of Rolling plan in 1978 ? Ans : Janata Government |
03.
|
The Planning Commission was setup on ? Ans : March 5, 1950 |
04.
|
The period of Tenth plan ? Ans : 2002-07 |
05.
|
The period of Eleventh plan ? Ans : 2007-12 |
06.
|
What is the proposed growth rate annum of Eighth plan ? Ans : 5.6% |
07.
|
Which Five year plan was launched in 50th indian Independence ? Ans : 9 |
08.
|
Annual growth rate achieved by 8th plan ? Ans : 6.8% |
Friday, 11 May 2012
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
0 comments:
Post a Comment