01.
|
Former name of M.G.University ? Ans : Gandhi University |
02.
|
First vice chancellor of Mahatma Gandhi University ? Ans : Devasya |
03.
|
Headquarters of Sree Sankaracharya University ? Ans : Kalady – Ernakulum – 1993 |
04.
|
First Vice Chancellor of Sree Sankaracharya University ? Ans : R.Ramachandran Nair |
05.
|
Headquarters of Malabar University ? Ans : Mangattuparambu – 1996 March |
06.
|
When did Malabar University become Kannur University ? Ans : 1996 September |
07.
|
First Vice- Chancellor of Kannur University ? Ans : Muhammad Abdul Rehman |
08.
|
First vice chancellor of Kerala Kalamandalam ? Ans : K.G.Powlose |
Saturday, 7 April 2012
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
0 comments:
Post a Comment