01.
|
Travancore university start in ? Ans : 1937 |
02.
|
Who was the first chancellor of Travancore university ? Ans : Hiss highness Sreechithira Thirunal Balarama Varma |
03.
|
Who was the first vice - chancellor of Travancore university ? Ans : Sir. C.P.Ramaswami Ayyar |
04.
|
In which year Travancore university became Kerala University ? Ans : 1957 |
05.
|
First Chancellor of Kerala University ? Ans : Ramakrishna Rao |
06.
|
First Pro-Vice-Chancellor of Kerala University ? Ans : Joseph Mundesserry (Education Minister) |
07.
|
First Vice - Chancellor of Kerala University ? Ans : John Mathai |
08.
|
A doctor who became the Vice - Chancellor of Kerala University ? Ans : Dr.Iqbal |
09.
|
Headquarters of Kerala University ? Ans : Thiruvananthapuram |
10.
|
Kozhikode University start in ? Ans : 1968 |
11.
|
Headquarters of Kozhikode University ? Ans : Thenjippalam – Malappuram |
12.
|
First Vice - Chancellor of Kozhikode University ? Ans : M.M.Gini |
13.
|
Headquarters of Agricultural University ? Ans : Mannuthy – Trissur - 1971 |
14.
|
First Vice - Chancellor of Agricultural University ? Ans : Chandrabhanu |
15.
|
Pro Vice – Chancellor of Agricultural university ? Ans : Agricultural Minister |
16.
|
Headquarters of Cochin University ? Ans : Kalamassery – 1971 |
17.
|
First vice chancellor of become KUSAT in ? Ans : 1986 |
18.
|
First vice chancellor of Cochin University ? Ans : Joseph Mundesserry |
19.
|
Headquarters of Mahatma Gandhi University ? Ans : Athirampuzha – Priyadersini Hills – Kottayam |
20.
|
Mahatma Gandhi University start in ? Ans : 1983 |
Saturday, 7 April 2012
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
0 comments:
Post a Comment