01.
|
Naval Materials Research Laboratory is located in ? Ans : Ambernath |
02.
|
Air Force Technical College is located in ? Ans : Bengaluru |
03.
|
Western Naval Command is located in ? Ans : Bombay |
04.
|
Officer’s Training Academy is located in ? Ans : Chennai |
05.
|
Southern Naval Command is located in ? Ans : Cochin |
06.
|
Indian Military Academy is located in ? Ans : Dehra Dun |
07.
|
School of Artillery is located in ? Ans : Deolali |
08.
|
Indian Naval Academies is Located in ? Ans : Goa, Ezhimala, Karwar |
09.
|
High Altitude Warfare School is located in ? Ans : Gulmarg – Jammu Kashmir |
10.
|
Where is unit for the production of Tanks for Indian Army ? Ans : Heavy Vehicle Factory – Avady |
11.
|
Indian Air Force Academy is located in ? Ans : Hyderabad |
12.
|
Largest Naval Base in India ? Ans : INS Kadamba – Karnataka |
13.
|
Air Force Administrative College is located in ? Ans : Kayabathoor |
14.
|
Where is National Defense Academy ? Ans : Khadakwasla |
15.
|
College of Military Engineering is located in ? Ans : Kirkee |
Wednesday, 4 April 2012
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
0 comments:
Post a Comment