01.
|
The first book of an Indian writer to published by Picador USA? Ans : The Better Man |
02.
|
“The Better Man” was written by ? Ans : Anita Nair |
03.
|
Most famous work of Sasi Tharoor ? Ans : The Great Indian Novel |
04.
|
First published story of Sasi Tharoor ? Ans : Bharat Jyothi |
05.
|
Famous works of Sasi Tharoor ? Ans : World War II, Operation Bellows, The Elephant, The tiger and the cellphone, Bookless in Baghdad: Reflections on writing and writers |
06.
|
The novel written by Sasi Tharoor ? Ans : The Riot |
07.
|
Chetan Bhagat write the script of Hello, the Hindi movie based on his which novel ? Ans : One night @ the call center |
08.
|
“3 Idiots” the Hindi movie based on Chetan Bhagat which novel ? Ans : What not to do at IIT |
09.
|
Famous works of Chetan Bhagat ? Ans : The 3 Mistakes of my life, The story of my marriage |
10.
|
Best known novel of Vikas Swaroop ? Ans : Q & A, Six Suspects |
11.
|
“Slum dog millionaire” the film based on which work of Vikas Swaroop ? Ans : Q & A |
Saturday, 24 March 2012
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
0 comments:
Post a Comment