01.
|
Who won the 2010 World Cup Hockey ? Ans : Australia |
02.
|
Who won the 2010 World Cup Football ? Ans : Spain |
03.
|
The official Song of 2010 Football Word Cup ? Ans : Waka Waka |
04.
|
Who was awarded the Golden Ball for the best player in the World cup football ? Ans : Die Forlan (Uruguay) |
05.
|
Best Book Award in the world cup 2010 football ? Ans : Thomas Miller (Germany) |
06.
|
2010 World Cup Hockey held in ? Ans : India |
07.
|
The venue of 2010 commonwealth Game ? Ans : Jawaharlal Nehru |
08.
|
The Laureaus Sports award 2010 for men ? Ans : Usain Bolt |
09.
|
The Laureaus Sports award 2010 for Women ? Ans : Serena Williams |
Wednesday, 15 February 2012
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
0 comments:
Post a Comment