01.
|
The tenth ICC Cricket World Cup hosted in which countries ? Ans : India, Srilanka and Bangladesh _19 February to 2 April 2011 |
02.
|
The inaugural match took In which place ? Ans : Shere – e- Bangla National Stadium – Mirpur (Dhaka) |
03.
|
World Cup Cricket 2011 final was held in which stadium ? Ans : Wankhede Stadium Mumbai |
04.
|
Who was the winner of World Cup Cricket 2011 ? Ans : India defeating Srilanka by 6 wickets |
05.
|
Who was the man of the match in final ? Ans : M.S.Dhoni |
06.
|
Who became the Player of the tournament ? Ans : Yuv Raj Singh |
07.
|
Who was the top scorer of the world cup ? Ans : Thilakaratne Dilshan – 500 runs |
08.
|
Who became the most wicket takers ? Ans : Zaheer Khan and Afridi – 21 wickets |
09.
|
2000 test match was played between which countries ? Ans : India and England – 2011 July 21 – England won the match |
10.
|
Which player got the award “Sprit of Cricketer Award” ? Ans : M.S.Dhoni |
11.
|
Winner of ICC cricketer of the year ? Ans : Jonathan Trott – England |
12.
|
Who was the best test player ? Ans : Alaistar Cook |
13.
|
Who was best Oneday player ? Ans : Kumar Sangakara |
14.
|
Women cricketer of the year ? Ans : Stefane Taylor (WI) |
15.
|
Umpire of the year ? Ans : Aleem Dar (Pak) |
Wednesday, 15 February 2012
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
0 comments:
Post a Comment