01.
|
Kaundinya sanctuaries is located in ? Ans : Andhra Pradesh |
02.
|
Srivenkateshwara sanctuaries is located in ? Ans : Andhra Pradesh |
03.
|
Pakhal wildlife sanctuaries is located in ? Ans : Andhra Pradesh - Established in 1952 |
04.
|
Kolleru sanctuaries is located in ? Ans : Andhra Pradesh - Established in 1963 |
05.
|
Kinnerasani sanctuaries is located in ? Ans : Andhra Pradesh - Established in 1977 |
06.
|
Valmikinagar sanctuaries is located in ? Ans : Bihar - Established in 1978 |
07.
|
Narayan Sarovar or Chinkara ? Ans : Gujarat - Established in 1981 |
08.
|
Schoolpaneshwar sanctuaries is located in ? Ans : Gujarat - Established in 1982 |
09.
|
Sharavathi Valley is located in ? Ans : Karnataka - Established in 1974 |
10.
|
Shettihally wildlife sanctuaries is located in ? Ans : Karnataka - Established in 1974 |
11.
|
Biligiri Rangswamy Temple sanctuaries is located in ? Ans : Karnataka - Established in 1987 |
12.
|
Periyar wildlife sanctuaries is located in ? Ans : Kerala - Established in 1950 |
13.
|
Sitanadi sanctuaries is located in ? Ans : Madhya Pradesh - Established in 1974 |
14.
|
Bori wildlife sanctuaries is located in ? Ans : Madhya Pradesh - Established in 1977 |
15.
|
Bagdogra Sanctuary is located in ? Ans : Madhya Pradesh - Established in 1978 |
16.
|
Satkosia Gorge sanctuaries is located in ? Ans : Orissa - Established in 1976 |
17.
|
Keladevi wildlife sanctuaries is located in ? Ans : Rajasthan - Established in 1983 |
18.
|
Kumbhalgarh Sanctuary is located in ? Ans : Rajasthan - Established in 1971 |
19.
|
Chambal National wildlife sanctuaries is located in ? Ans : Uttar Pradesh - Established in 1979 |
20.
|
Askot wildlife sanctuaries is located in ? Ans : Uttarakhand - Established in 1986 |
Thursday, 2 August 2012
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
0 comments:
Post a Comment