01.
|
Where is “Rajaji” wild life sanctuary ? Ans : Uttarakhand |
02.
|
Tansa , Pench , Borivalli , Totowa these wildlife sanctuaries are in ? Ans : Maharashtra |
03.
|
Sarika Tiger Sanctuary, Rathombhour Tiger Sanctuary , Bharathpur are in which state ? Ans : Rajasthan |
04.
|
Ghana Bird sanctuary is in ? Ans : Rajasthan |
05.
|
The Kaziranga Wildlife Sanctuary is located in ? Ans : Assam |
06.
|
Parambikulam Wildlife Sanctuary is located in ? Ans : Palakkad |
07.
|
The Jir forest was established in ? Ans : 1965 |
08.
|
The Bandipur Wild Life Sanctuary is in ? Ans : Karnataka |
09.
|
Which national park has been made a tiger reserve under Project Tiger ? Ans : Corbett National Park |
10.
|
Jim Corbett National park is in ? Ans : Uttarakhand |
Monday, 2 July 2012
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
You have provided an informative post with us. Thank you for this list.Himachal Tourism
ReplyDelete