01.
|
The founder of "Law of Electrolysis" ? Ans : Faraday |
02.
|
The founder of "Law of gases" ? Ans : Gay Lussac |
03.
|
The founder of "Laws of Motion" ? Ans : Newton |
04.
|
The founder of "Law of Gravitation" ? Ans : Newton |
05.
|
The founder of "Laws of Natural Selections" ? Ans : Darwin |
06.
|
The founder of "Laws of Electrical Resistance" ? Ans : Ohm |
07.
|
The founder of "Laws of Heredity" ? Ans : Gregory Mandel |
08.
|
The founder of "Laws of Multiple Proportion" ? Ans : Dalton |
Friday, 15 June 2012
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
0 comments:
Post a Comment